Kołek to forum nie sklada sie z dwulicowych kretynow jak ty. Nie patrz na rzeczywistosc ze swojej perspektywy (zabiej jak mniemam) Ty tu po prostu tkwisz jak gowno z kompocie na wigilijnym stole.
Nawet nie wiesz jak sie z toba zgadzam jesli juz mowisz o asertywnosci w wyrazaniu swoich opini na temat ludzi czy poruszanych problemow. To super ze zabierasz glos i wyrazasz swoje zdanie....i tu wlasnie tkwi problem... Zalozyles watek RASIZM i nawet nie potrafisz wypowiedziec sie w temacie. Watek liczy 22 strony i twoja kreatywnosc skonczyla sie na tej pierwszej.
Do swojego "talentu" w bezposrednim wypowiadaniu swoich odczuc dodaj jeszcze mala poprawke. Nie jestes wyrocznia tego forum i mam w dupie czy ci sie moje zdanie podoba czy nie. Ale swoje zale kieruj bezposrednio do mnie a nie czepiaj sie moich starych, a jesli juz walnales taka glupote to chociaz zachowuj sie jak czlowiek i przepros, a nie odwracasz kota ogonem i stawiasz sie w pozycji pokrzywdzonego.
Nie chce juz przedluzac tego bezsensownego watku ale powiem ci facet tak. Na tym polega europejskosc z ktorej sie nasmiewasz ze ja podobnie pewnie jak ty urodzilem sie w Europie i jestem rdzennym mieszkancem tego kontynentu.Ludnosc naplywowa toleruje bo ktos musi robic czarna robote, ale w zyciu prywatnym staram sie turkow, marokancow itd. trzymac na dystans. Jesli juz trafi sie sytuacja bezbramkowa nie nadstawiam drugiego policzka tylko podnosze piesci. Co do kobiet z PL i ich zwiazkow z turasami itd. To przykra sprawa bo laski potem maja prze....ne ale co ja na to poradze. W kazdej nacji trafiaja sie kurwiszony i Holenderki tez nie sa gorsze w bzykaniu sie z kolorowymi.
Co do tych nieudacznikow i ludzi na zmywaku....mistrzu w jakim ty kurwa roku zaczales "faze" i jeszcze sie nie obudziles ??? Jest koniec 2009 i Polacy zajmuja z Holandii wiele dobrych stanowisk i nie sa gorsi od leniwych z natury Holendrow. Jesli ty zapierdalales na zmywaku czy byles smieciarzem to nie znaczy ze wszyscy tak zaczynaja. Spojrz ilu Polakow konczy studia i zostaje w NL.
Ja rozumiem miales jakies problemy w zyciu i moze bylo ciezko ale nie lecz swoich komplesow na forum. Zycze ci tylko takiej asertywnosci w zyciu codziennym i bedzie lux.
I nie podchodz juz tak emocjonalnie do wszystkiego co ludzie pisza a nie zgadza sie z twoim swiatopogladem bo to tylko podnosi cisnienie.
No to tak na koniec. Zdrowka panowie zycze i wierze ze jednak powstrzymacie tsunami